Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

FYYSISEN KUORMITTAVUUDEN IMBA ARVIOINTIVÄLINEEN VERKKOKOULUTUS (avoin)

19/09 @ 09:00 09/10 @ 12:00

IMBA soveltuu laajasti lähes kaikille arvioinnista kiinnostuneille ammattilaisille. Voit työskennellä esimerkiksi työllistymis- ja koulutuspalveluissa, valmennuksessa, ammatillisen kuntoutuksen puolella, työterveyshuollossa tai työturvallisuuden -ja henkilöstöhallinnon parissa. Osa- ja täsmätyökykyisyys koskettaa nykyään jokaista toimialaa ja ammattiryhmää.

IMBA – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työn fyysisiä vaativuustekijöitä suhteessa henkilön fyysiseen kykyyn. IMBAn määreisiin kuuluvat esimerkiksi istuminen, käveleminen, nostaminen, kuuleminen ja näkeminen. Fyysisten määreiden lisäksi arvioidaan ympäristön olosuhteita ja työturvallisuustekijöitä.

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:

IMBA soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn kuormittavuuden arviointiin kuin työkykyongelmia ratkottaessa. IMBAa hyödynnetään esimerkiksi työhön valmennuksessa fyysisten taitojen arviointiin ja työssä ohjaukseen. Menetelmää voi käyttää myös rekrytoinneissa, työssä jaksamisen ja työhön paluun järjestelyissä.

Uudistunut koulutuskokonaisuus:

Tehtävät tehdään IMBA-suppea Excel-lomakkeelle, aikaisemman laajemman arviointilomakkeen sijaan ja hyödynnetään digitaalisia työkaluja. Koulutukseen on lisätty interaktiivista sisältöä, videoiden muiden materiaalien avulla. Koulutukseen ei enää sisälly manuaalisista arviointiopasta, vaan se tulee sähköisessä muodossa.

Koulutus koostuu 3 etätapaamisesta, johdantoluennosta, ennakkotehtävistä, sekä etäharjoittelutehtävistä ja lopputyöstä. Lopputyössä arvioidaan työnvaativuutta ja henkilön taitoja, sekä laaditaan niistä vertailuraportti.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen osallistuja saa todistuksen (4 op) ja hänelle myönnetään IMBA-välineen käyttäjälisenssi. Koulutuksen suorittaneet saavat käyttää sekä IMBA laaja- että IMBA suppea -arviointilomaketta.

Koulutusten hinnat: (ei alv-velv. AVL 4 §)

460 €/hlö (Melba-koulutuksen suorittaneille)

890 €/hlö (ei aikaisemmin Melba-koulutusta käynyt)

IMBA-koulutuksen käyneille Melba-koulutus hintaan 760 €/hlö, kun suoritat koulutuksen vuoden sisällä IMBA-koulutuksen teoriaopintojen päättymisestä.

Huom! IMBA ja Melba-koulutukseen osallistuville henkilökohtainen Työtyylianalyysi (WSA™) – 50% alennuksella . Arvo 300 €. Lisätietoja: https://tyonaika.fi/palvelut/tyohyvinvointi/

Kaikki lähi- ja verkkokoulutukset tästä linkistä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Vamlas-säätiön kanssa.

Ystävällisin terveisin:
Pauli Leinonen
Työllisyys- ja koulutusasiantuntija
Puh. 044 7345 845
pauli.leinonen@tyonaika.fi

https://tyonaika.fi/