Pauli Leinonen

Työllisyyden edistäminen on ollut tekemiseni keskipisteessä jo parikymmentä vuotta. Olen ollut perustamassa kahta työhönvalmennusyksikköä ja tehnyt työhönvalmennusta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. ESR- ja STEA-projektien maailma on tullut tutuksi useissa työllisyyden edistämiseen liittyvissä projekteissa. Yksi näiden projektien aikaansaannoksista on työnmuotoiluun kehitetty Ratko-menetelmä, joka on vakiinnuttanut paikkansa niin työnantajien kuin työllisyysalan asiantuntijoiden keskuudessa.

Pitkän ja monipuolisen kokemukseni ansiosta ymmärrän sekä työnantajan, työnhakijan että työntekijän haasteet ja tarpeet. Pystyn tarjoamaan yrityksille, kuntien ja hyvinvointialueiden työnantajille sekä työllistämisen asiantuntijoille tuoreita näkökulmia ja selkeitä, hyväksi havaittuja työkaluja. Autan asiakkaita oppimaan uutta, kehittymään ja löytämään uusia, tietoon perustuvia ratkaisuja.

Työllisyyden edistäminen on vielä kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin intohimoni. Motivoituneisuus ja tavoitteellisuus eivät ole hiipuneet, päinvastoin. Haluan olla edistämässä työllisyyttä ja luomassa työelämää, jossa jokaisella on mahdollisuus voida hyvin ja menestyä. Kun asiat hoidetaan oikein ja hyvin, kaikki osapuolet voittavat.

Millaisia tarpeita sinulla ja organisaatiollasi on? Voisiko osaamisestani ja kokemuksestani olla apua? Ota yhteyttä – jatketaan keskustelua!

Pauli Leinonen
Työnaika Oy