Työnmuotoilun Ratko-menetelmän koulutus

Työnmuotoilulla ja tarkoituksenmukaisella työnjaolla varmistetaan, että henkilöstöä on riittävästi, työhyvinvointi on hyvällä tasolla ja työt sujuvat tehokkaasti. Oivana apuna toimii Ratko-menetelmä, joka lähestyy tehtäviä ja toimenkuvia mutkattomasti, konkreettisesti ja työntekijöiden näkökulmasta.

Kysy ja kerro lisää, pyydä tarjous
Avoimet koulutukset
Tehoa, työhyvinvointia ja työllistymistä Ratkolla (pdf)

Työnmuotoilun Ratko-koulutus

Kenelle?

Työllistämisen ja työkyvyn asiantuntijoille, yritysten esihenkilöille sekä henkilöstön ja toiminnan kehittämisestä vastaaville.

Miksi?

Työnmuotoilulla ja tarkoituksenmukaisella työnjaolla varmistetaan, että henkilökuntaa on riittävästi, työssä voidaan hyvin ja työt sujuvat tehokkaasti.

Mitä?

Tiedot ja taidot osallistavan Ratko-työpajan suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Työyhteisö kokoaa ja muotoilee uuden työnkuvan olemassa olevista työtehtävistä. Vinkit Ratko-palvelun markkinointiin eri sidosryhmille. Keinoja työntekijöiden työhyvinvoinnin, motivaation ja tuottavuuden parantamiseen.

Miten?

Toteutus verkko- tai lähikoulutuksena. Verkkokoulutuksen kesto 1–1 ½ kuukautta. Verkkokoulutus 3 x 3 tuntia, lähikoulutus 2 x 6 tuntia. Lisäksi ennakkotehtävä (oman työn analyysi) sekä lopputehtävä (oman Ratko-työpajan toteutus). Laajuus 1 ½ opintopistettä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille Ratko-sertifikaatti: Ratko-menetelmä on rekisteröity tavaramerkki. HUOM! Ratko-työpajan voi toteuttaa myös asiantuntijapalveluna: työntekijöiden, esihenkilön ja Ratko-asiantuntijan voimin.

Pauli Leinonen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä – kerron mielelläni lisää!

Ota yhteyttä Tutustu pauliin