Monimuotoinen rekrytointi

Yritykset hakevat rekrytoinnilla parasta osaamista ja liiketoimintahyötyä kestävällä tavalla. Sopivien osaajien saamiseksi yritysten kannattaa pysähtyä miettimään omia rekrytointikäytäntöjä.

Monimuotoinen rekrytointi on kaikille hakijoille mahdollisimman esteetöntä ja saavutettavaa. Kun työn hakeminen on helppoa ja houkuttelevaa, yritys saa mahdollisimman paljon potentiaalisia hakijoita – ja todennäköisesti myös sopivan tekijän tarjoamalleen työlle.

Kysy ja kerro lisää, pyydä tarjous
Avoimet koulutukset
Enemmän ja erilaisia hakijoita monimuotoisella rekrytoinnilla (pdf)

Monimuotoinen rekrytointi

Kenelle?

Rekrytoinnin, HR:n ja työllistämisen asiantuntijoille, rekrytoiville esihenkilöille ja johtajille, vastuullisuusjohtajille, työ- ja uravalmentajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Miksi?

Yritykset hakevat rekrytoinnilla parasta osaamista ja liiketoimintahyötyä kestävällä tavalla. Sopivien osaajien löytäminen helpottuu, kun työnantajat pysähtyvät miettimään ja kehittämään rekrytointikäytäntöjään.

Mitä?

Tutkittua tietoa monimuotoisuuden eduista sekä sen edistämisestä ja hyödyntämisestä omassa organisaatiossa. Toimiviksi todettuja keinoja monenlaisten hakijoiden = suuremman hakijajoukon houkuttelemiseksi: saavutettavan, kaikkia hakijoita yhdenvertaisesti lähestyvän rekrytointiprosessin rakentaminen ja toteuttaminen.

Miten?

Räätälöidyt lähi- tai verkkokoulutukset sopimuksen mukaan. Kaikille avoimet koulutukset osallistavina verkkokoulutuksina.

Pauli Leinonen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä – kerron mielelläni lisää!

Ota yhteyttä Tutustu pauliin