Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Psykososiaalisten työelämätaitojen ja työn vaatimusten/kuormittavuuden arviointivälineen verkkokoulutus

04/04 @ 13:00 16:00

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:

Työturvallisuuslain (1.6.2023) uudistuksen myötä työnantajan tulee tunnistaa kuhunkin työhön liittyvät psykososiaaliset kuormitustekijät. Tähän tarkoitukseen Melba sopii mitä parhaiten. Työnantaja pohtii, mitkä tekijät ovat kussakin työssä kuormittavimpia, ja miten ne vaikuttavat työntekijöihin. Tulosten perusteella tehdään toimenpide-ehdotukset kuormittavuuden vähentämiseksi.

Melba soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn psykososiaalisten kuormittavuuden arviointiin sekä työkykyongelmien ratkaisemiseen. Menetelmää voi käyttää myös rekrytoinnissa, määrittelemällä valintakriteerit työpaikkailmoitukseen ja hyödyntämällä niitä työhaastattelussa. Melbaa hyödynnetään myös työhön valmennuksessa henkilön arviointiin ja työllistymisen tukemiseen. Soveltuu mainiosti asiakkaan ja työntekijän välisen vuorovaikutuksen tukemiseen suunniteltaessa palveluiden tarvetta ja jatkopolkuja.

Koulutuksen kohderyhmä:

Melba soveltuu kaikille arvioinnista kiinnostuneille ammattilaisille. Voit työskennellä esimerkiksi työllistymis- ja koulutuspalveluissa, valmennuksessa, ammatillisen kuntoutuksen puolella, työterveyshuollossa tai työturvallisuuden -ja henkilöstöhallinnon parissa. Osatyökyisyys koskettaa nykyään jokaista toimialaa ja ammattiryhmää.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Vamlas-säätiön kanssa.

Koulutuskerrat: 4.4 klo 13-16.00, 11.4 klo 13-16.00, 24.4 klo 9-12.00 ja 9.5 klo 13-16.00.

Huom! IMBA ja Melba-koulutukseen osallistuville maksutta henkilökohtainen Työtyylianalyysi (WSA™). Arvo 300 €. Lisätietoja: https://tyonaika.fi/palvelut/tyohyvinvointi/

Ilmoittaudu koulutukseen maanantaina 4.3. mennessä.

1190€ ei alv-velv. AVL 4 §