Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

TYÖNANTAJAYHTEISTYÖ -KOULUTUS

26/09 @ 13:00 08/10 @ 16:00

Työskenteletkö työllistymisen edistämisen palveluissa? Teetkö yhteistyötä työnantajien kanssa? Olet IPS-valmentaja, työvalmentaja, työhönvalmentaja, uravalmentaja, yksilövalmentaja, omavalmentaja, opettaja, lehtori tai vastaava. Edistät asiakkaittesi työllistymistä tai ammatilliseen koulutukseen pääsemistä. Jos vastasit kyllä, niin tämä koulutus on juuri sinun tarpeisiisi.

Olen vuosien aikana kerännyt työnantajilta lähes 30 kohdan listan asioista, jotka estävät heitä palkkaamasta osa- tai täsmätyökykyisiä henkilöitä. Kun näihin aina työnantajakohtaisesti löydetään vastauksia, niin yhteistyönne ja asiakkaittesi, oppilaittesi työllistymisen mahdollistuu. Näitä työnantajien pelkoja mm. käsitellään koulutuksessa ja etsitään niihin konkreettisia ratkaisuja.

Jo pitkään toiminnassa olleen Tuetun työllistymisen työhönvalmennuksessa ja viimevuosina yhä laajemmin suomeen jalkautuneen IPS-työhönvalmennuksen laatukriteereissä työnantajayhteistyön merkitys on huomattava.

Tehokas työllistyminen edellyttää pitkäjänteistä yritys- ja työnantajayhteistyötä, joka alkaa usein aivan muusta kuin työllistämisestä. Luottamuksellisen suhteen rakentaminen vaatii, että ymmärrät työnantajien arkea, haasteita ja myös pelkoja, mikä estää täsmäosaajien palkkaamisen.

Kun olet saanut tietää tiedostetut ja oikein asetetuilla kysymyksillä olet selvittänyt tiedostamattomat esteet. Tämän jälkeen täsmäosaajien työllistämisen ratkaisut mahdollistuvat.

Työhönvalmentaja ovat taitavia asiakkaidensa kohtaamisessa, kuuntelemisessa ja uusien mahdollisuuksien ja ratkaisujen löytämisessä. Nämä samat taidot ovat arvossaan myös työnantajayhteistyössä.

 • TYÖNANTAJALÄHTÖINEN YHTEISTYÖ
  • Yritys- ja työnantaja-asiakkaana: Mitä odottavat? Mikä ei johda yhteistyöhön?
  • Yhteistyön rakentaminen ja palveluiden tarjoaminen: Mitä palveluja ja missä tilanteissa?
 • TYÖNANTAJAYHTEISTYÖN VAIHEET JA KYSYMYSTEKNIIKAT
  • Yritysten kartoitus, yhteydenotto, neuvottelu, päätös ja jälkihoito.
  • Palvelun argumentointi: palvelujen hyödyt työnantaja-asiakkaalle.
  • Toimiva viesti ”myyntipuhe”
  • Kysymyksiä ja vastauksia työnantajien ennakkoluuloihin, väärinymmärryksiin ja pelkoihin palkata täsmä- tai osatyökykyisiä.

Koulutus:
Koulutus toteutetaan 2 x 3 tunnin osallistavana verkkokoulutuksena.
Sisältää ennakko- ja välitehtävän.

Koulutuspäivät: torstaina 26.9 klo 13-16.00 ja tiistaina 8.10 klo 13-16.00.
Koulutuksesta saat todistuksen sähköpostiisi.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 20.9 mennessä.

Lisätietoja kouluttajasta tästä linkistä.

Vinkkejä työnantajayhteistyöhön tästä linkistä.

TARJOUS 🙋‍♂️ Koulutukseen osallistujille puoleen hintaan (norm. hinta 300€) TYÖTYYLIANALYYSI (WSA™) Tunnista omat vahvuutesi ja löydä piilevä potentiaalisi, ja tiedosta mitkä asiat haiheuttavat sinulle stressiä.
Lisätietoja työtyylianalyysistä tästä linkistä.

Ystävällisin terveisin
Pauli Leinonen
Puh. 044 7345 845
pauli.leinonen@tyonaika.fi

250€ (alv 0%)