Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

TYÖKYVYN, OSAAMISEN JA MOTIVAATION KARTOITUS ASIAKAS- JA TYÖELÄMÄLÄHTÖISESTI

23/04 @ 09:00 12:00

Palveluohjaus – ensin kohtaaminen, sitten palvelu. Asiakas nähdään kykenevänä yksilönä. Työkykyä, osaamista ja motivaatiota lähdetään arvioimaan työn sisällön, vaativuuden ja itsearvioinnin kautta(koettu työkyky ja työkyky työtehtävään). Sen avulla työnhakija voi arvioida osaamistaan ja kiinnostustaan, sekä onko työssä osa-alueita, joista selviää hyvin ja mistä kenties ei sillä hetkellä. Koulutus pohjautuu työllistyvyyslähtöiseen ja tasapaino- ja psykososiaaliseen työkyvyn malleihin.

Koulutuksesta saat mm. konkreettisia työkaluja ja osaamista asiakastyöhön, joilla tunnistaa ja arvioida asiakkaiden työkykyä suhteessa työmahdollisuuksiin, sekä tietoja työn muokkauksen mahdollisuuksista työllistymisessä.

Keinoina mm. asiakkaan itse etsimät tai asiantuntijan ehdottomat työtehtävä esimerkit ja työkyvyn arviointilomakkeet (tarkistuslista)

Koulutus sopii erinomaisesti työuravalmentajille, oma-valmentajille, työllisyysasiantuntijoille, työ-ja työhönvalmentajille, uravalmentajille, yksilövalmentajille, ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijoille, kuntien työllisyyden asiantuntijoille ja kaikille, jotka edistävät asiakkaidensa työllisyysmahdollisuuksia.

” Enemmän keinoja nyt arvioida asiakkaan työkykyä, osaamista ja taitoja
  ja työn vaatimuksia.”

” Sain hyvää tietoa ja työkaluja, joita voin välittömästi hyödyntää
  työssäni.”

” Monialaisessa palvelussa työskennellessä ja aktivointisuunnitelmia
  tehdessä tulee nämä taidot olla kunnossa.​”

250€ (alv 0%)

Lataa esite tästä linkistä.

Koulutus toteutetaan Teams-sovelluksella.

Koulutuskerrat ovat tiistaisin 23.4 ja 7.5 klo 9-12:00.